Log ind|Opret konto |Kontakt os

adidas eyewear Wildcharge Solbriller Sort billige Danmark priser,adidas skuldertaske,online

DKK845.27  DKK338.11Spar: 60% off
  • Model: Adidas 001007
  • 7581 Antal på lager
  • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro S Photochromatic Solbriller Transparent,adidas bser rød,engroshandel giver
  • adidas eyewear Tycane L Solbriller Sort værdig,hvide adidas sko til,tilbud i Danmark
  • adidas eyewear Raylor S Solbriller Grå specielle tilbud,adidas sneakers white,Begrænset tid fremme
  • adidas eyewear Evil Eye Evo S Solbriller Sort,adidas nmd primeknit,julen salg
  • adidas eyewear Baoa Solbriller Sort Grå København,adidas gazelle udsalg,meget attraktivt

Vælg venligst:

Size


Antal

adidas eyewear Wildcharge Solbriller Sort billige Danmark priser,adidas skuldertaske,online_checkout

Description

adidas originals sko Adidas Adidas Eyewear Solbriller solbriller , adidas eyewear Wildcharge Solbriller Sort billige Danmark priser,adidas skuldertaske,online adidas nmd pink,særtilbud

De Wildcharge solbriller sløre grænsen mellem sport og livsstil med en let og robust ramme, justerbare næsepuder og ydeevne objektiver.
Funktioner:
Wrap omkring rammen:
Den wrap omkring rammen teknologi med den omfattende, op til 10Base, krumning af rammen og linse giver det bredeste synsfelt og giver dig en lun pasform. Det sikrer, at adidas eyewear ikke vil afmonteres og beskytter dine øjne mod enhver form for ydre påvirkninger.
Anti tåge teknologier:
Den ClimaCool teknologi ved adidas briller er baseret på en dynamisk ventilaton teknologi. Luft ledes på en måde, der er ikke påtrængende og ikke forstyrrer dit syn, med henblik på at forhindre, at linsen dugger.
Linse fiksering:
Adidas briller har udviklet et objektiv Lås system for at sikre en hurtig og robust udskiftelige linsesystem. Dette er en meget hurtig og gavnlig måde at ændre linser, for eksempel når dine hænder er svedige, eller du er iført en cykel handske. Med blot et par klik, bliver linsen ændres. Alt du skal gøre er at folde templet til den lukkede position og skub Adidas logoet væk fra objektivet for at frigøre det. For at sikre linsen, skal du blot åbne templet og skub logoet mod linsen.
Linse ændring:
Quick Change Lens System er en sofistikeret linse fiksering, der ikke kun garanterer en ordentlig pasform, men også giver mulighed for nem linse forandring. Enkel, hurtig og robust - dine adidas eyewear linser er bygget til nem håndtering. Ligegyldigt hvad de lette og vejrforhold, med en enkelt bevægelse, du vil være godt forberedt.
Quick release hængsel:
Den Quick Release Hinge er en patenteret udløsningsmekanisme for templets hængsler. Templerne kan let genindsat og klikket på position med hånden.
Stabil og pres fri pasform:
Adidas eyewear Traction Grip tilbyder en non slip og tryk fri stabil pasform. Traction Grip giver den nødvendige fleksibilitet og samtidig tilbyde komplet komfort, når de bæres.
Hovedbeklædning kompatibilitet:
Produkterne af Adidas briller er udviklet på en sådan måde, at de vinkler, kurver og materialer alle arbejder sammen om at tilbyde en optimal pasform med hjelme eller andre hovedbeklædning, uden at forårsage nogen trykpunkter.
Sweat blokker:
For at sikre at sved ikke forstyrrer din præstation, har adidas briller udviklet en sved blocker. Det er et system, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt fjerne eller vedhæfte det. Skummet på sved blocker understøtter også anti tåge funktionalitet af rammen.
Leder rem:
Adidas solbriller tilbyder forskellige løsninger til enten at ændre den side templer til et hoved strop eller til at fastgøre remmen i slutningen af templet. Begge muligheder er blevet udviklet for at sikre, at ingen pres punkt er oprettet og du kan hurtigt og nemt ændre det tilbage, når det ønskes.
Næse dækning:
Den udendørs briller model Terrex pro leveres også med en næse dækning. Det er en aftagelig del, der er blevet udviklet i samarbejde med rammen for at sikre en perfekt pasform mens stadig giver mulighed for god ventilation.
Goggle:
Brillerne fra adidas briller er ikke kun overbevisende takket være deres stærke stil; de tilbyder også flere prisvindende teknologi. Ud over den innovative ramme teknologi, beskyttelsesbriller også LST linser for at sikre perfekt syn, uanset vejrforholdene.
se video
Teknologi:
SPX + Flex zoner

Udforsk alle Solbriller varer, som du kan finde hos Adidas Eyewear Eksklusive, det kunne være adidas eyewear Wildcharge. køb dine nu adidas eyewear Wildcharge og spar penge på Solbriller produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med adidas eyewear, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har adidas eyewear Wildcharge. Hos udendørs? Tak til Adidas Eyewear Eksklusive, du kan nu se et kæmpe udvalg af Solbriller, til alt tænkelig sport.

Beskrivelse

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Sport Farve: Sort
Adidas Eyewear - Solbriller - Solbriller,Linsetype: Standard ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Sport ,Farve: Sort

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.