Log ind|Opret konto |Kontakt os

adidas eyewear Whipstart Solbriller Sort Begrænset tid salg,adidas ultra boost rosa,unik

DKK767.84  DKK307.14Spar: 60% off
  • Model: Adidas 00996
  • 7915 Antal på lager
  • adidas eyewear Tycane S Photochromatic Solbriller Lilla,adidas originals,billigste
  • adidas eyewear Zonyk Aero S Solbriller Danmark Gratis retur,adidas bser pris,Gratis levering
  • adidas eyewear Tycane L Photochromatic Solbriller Lilla århus,hvide adidas sko til,Gratis retur
  • adidas eyewear Baoa Solbriller Gul Grå køb online her,adidas sneakers grå,Gratis levering
  • adidas eyewear Tycane S Solbriller Rød Orange,adidas superstar velcro,Danmark Gratis retur

Vælg venligst:

Size


Antal

adidas eyewear Whipstart Solbriller Sort Begrænset tid salg,adidas ultra boost rosa,unik_checkout

Description

adidas gazelle rød Adidas Adidas Eyewear Solbriller solbriller , adidas eyewear Whipstart Solbriller Sort Begrænset tid salg,adidas ultra boost rosa,unik adidas nmd xr1 camo,billig København butik

Designet til en aktiv livsstil, de Whipstart solbriller har en maskulin form og har justerbare næsepuder og høje greb Quick Release templer.
Funktioner:
Vinkel af linsen:
Alles hoved og ører er lidt anderledes. For at sikre, at briller passer alle perfekt for hver form for sport, har adidas briller udviklet et TRI.FIT system. Med 3 forskellige justeringer højde, dette system sikrer en perfekt pasform og kompenserer for vinklen af lysstråler, og dermed udrydde de blændende effekter forårsaget.
Individuel næse fiksering:
For at optimere hvilestilling på næsen, Double Snap Nose Bridge tilbyder en justering ved bredden af næsen, hvilket skaber en perfekt pasform uden trykpunkter. Den skridsikre, bløde materiale giver en sikker og behagelig fornemmelse.
Størrelse:
Første klasses funktion og design er til megen nytte, hvis briller er for stor eller for lille. Med en dårlig pasform, rammen udøver pres eller briller sidder for løst i ansigtet. adidas eyewear har arbejdet på at optimere ikke kun funktioner og teknologi i rammen, men også hovedet fit.The størrelser er ikke bare mindre eller større, men er også funktionelt skræddersyet til anatomien i dit ansigt.
Teknologi:
TRi.FIT
Quick Release Hinge
Dobbelt Snap næsepuder
Traction Grip

adidas eyewear Whipstart er en vare der hører til Solbriller kategorien indenfor Solbriller, i din udendørs butik, Adidas Eyewear Danmark Butikker. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online Adidas Eyewear Danmark Butikker fællesskab. Hvilke fordele er der ved adidas eyewear Whipstart? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til udendørs, lavet med den største passion.

Beskrivelse

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Sport Farve: Sort
Adidas Eyewear - Solbriller - Solbriller,Linsetype: Standard ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Sport ,Farve: Sort

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.